Skip to main content

A Nucleus® 7 beszédprocesszor a világ első olyan cochleáris implantátumhoz készült beszédprocesszora, amely közvetlen hangsugárzást kínál, és okostelefonról szabályozható.

A Cochlear legkisebb és legkönnyebb1 fül mögötti hallássegítő eszköze a kényelmes viselhetőség és a bizonyítottan kiváló hallásteljesítmény ötvözete.2

Vegye kézbe az irányítást a Nucleus Smart alkalmazással!3

A kifejezetten a Nucleus 7 beszédprocesszorhoz és a kompatibilis Apple vagy Android™ eszközökhöz kifejlesztett Nucleus Smart alkalmazással az adott környezethez igazíthatja a beszédprocesszor beállításait, s így mindig a lehető legjobban hallhat.

Ezenkívül bármilyen további távvezérlő használata nélkül ellenőrizheti eszköze állapotát és az elem/akkumulátor élettartamát, valamint megkeresheti elveszett beszédprocesszorát. Így mindig biztonságban érezheti magát.

További részletek a Smart alkalmazásról

 

N7
A beszédprocesszor állapotának ellenőrzése
N7
A beszédprocesszor megkeresése
Nucleus 7 - Made for iPhone

A telefonhívásokat és szórakoztató tartalmakat közvetlenül a beszédprocesszorba irányíthatja

A telefonhívásokat, videókat, zenét és a szórakoztató tartalmakat közvetlenül a Nucleus 7 beszédprocesszorba irányíthatja, így könnyen tarthatja a kapcsolatot szeretteivel és végezheti kedvenc tevékenységeit egy kompatibilis Apple vagy Android eszköz* segítségével.

Ha nincs kompatibilis okostelefonja vagy táblagépe, a Cochlear™ Wireless Phone Clip (Telefonklip) segítségével a telefonhívásokat és a zenéket vezeték nélkül a beszédprocesszorba továbbíthatja.

Nucleus 7 - a legkisebb és legkönnyebb fül mögötti beszédprocesszor

Elődjénél1 25%-kal kisebb méretének köszönhetően a Nucleus 7 beszédprocesszor a jelenleg kapható legkisebb és legkönnyebb1 cochleáris implantátumhoz készült fül mögötti beszédprocesszor.

Nucleus 7 - Igazoltan optimális hallásteljesítményt biztosít

Igazoltan optimális hallásteljesítményt biztosít

A Nucleus 7 beszédprocesszorba beépített, SCAN funkciót tartalmazó SmartSound® iQ technológia naponta több száz döntést hoz meg automatikusan, így optimalizálja a hallásteljesítményt2, hogy Önnek ezzel ne kelljen foglalkoznia.

A különösen nagy kihívást jelentő környezetekben lehetősége van a ForwardFocus (irányított fókusz) funkciót aktiválni, amely tovább csökkenti a háta mögül érkező zajokat, így a beszélgetés a zajok ellenére sem okoz majd gondot.5

További részletek a SmartSound iQ technológiáról SCAN funkcióval

Gazdagabb bimodális hallásélmény

Gazdagabb bimodális hallásélmény

A bimodális hallásjavítás, amikor az egyik fülön hallókészülék, a másikon pedig cochleáris implantátum van, különféle előnyöket nyújt. Ezek közül a legfejlettebb a Smart bimodális hallásjavítás a Cochlear és a ReSound cégtől.4

A Cochlear™ Nucleus 7® beszédprocesszor és a ReSound kompatibilis hallókészüléke segítségével mindkét oldalon szabályozhatja a beállításokat és mindkét fülére sugározhatja a hangokat egy kompatibilis Apple vagy Android eszközről.**

Nucleus 7 eszköz - fehér