Skip to main content

A Nucleus® 7 beszédprocesszor bizonyítottan kiváló hallásteljesítményt kínál, és még a legkisebb fülön is kényelmesen viselhető.

Ezen kívül a Nucleus Smart alkalmazásnak köszönhetően közvetlenül, minden eddiginél egyszerűbben okostelefonjáról ellenőrizheti és szabályozhatja gyermeke hallását.

Nucleus 7 - Szülők - Made for iPhone

Kézben tartott vezérlés és ellenőrzés

A Nucleus Smart alkalmazással könnyedén ellenőrizheti a gyermeke beszédprocesszor használatának legfontosabb jellemzőit.

Nyomon követheti az eszköz állapotát is, ideértve az elem/akkumulátor élettartamát is. Így mindig biztos lehet abban, hogy gyermeke eszköze megfelelően működik.

A Hearing Tracker funkcióval nyomon követheti a beszédidőt és a tekercslevételek számát, a Find My Processor (beszédprocesszor keresése) funkció pedig segít az elveszett beszédprocesszor helyének meghatározásában. Ezzel minimálisra csökken az az idő, amelyet gyermekének hallás nélkül kell eltöltenie.

További részletek a Smart alkalmazásról

 

Nucleus 7 - A legkisebb és legkönnyebb fül mögötti beszédprocesszor

A Nucleus 7 beszédprocesszor a legkisebb és legkönnyebb2 fül mögötti beszédprocesszor, amely még a legkisebb fülön is kényelmesen viselhető.

Nucleus 7 - Szülők - Igazoltan optimális hallásteljesítményt biztosít

Igazoltan optimális hallásteljesítményt biztosít gyermekének

A gyermekek számára a zajos körülmények közötti hallás jelenti a legnagyobb nehézséget. A Nucleus 7 beszédprocesszor a világ legfejlettebb hangkezelő rendszerét, a SCAN funkcióval kiegészített SmartSound® iQ technológiát tartalmazza.2

Mindig biztos lehet abban (a parktól kezdve, az iskolán át egészen egy zajos játékdélutánig), hogy a SCAN környezetmonitor napi többszáz döntést hozva automatikusan optimalizálja gyermeke hallásteljesítményét.2

Nucleus 7 - Szülők - Számos olyan viselési lehetőség közül választhat, amely tökéletesen megfelel gyermeke korának és életmódjának

Számos olyan viselési lehetőség közül választhat, amely tökéletesen megfelel gyermeke korának és életmódjának

Ha a gyermek úszik, biciklizik vagy akár a parkban játszik a barátaival, tartós és gyerekbarát termékek és kiegészítők állnak rendelkezésükre, amelyek minden életkorban és helyzetben segítik őket. A Nucleus 7 beszédprocesszorral kompatibilis néhány rögzítőeszköz: Cochlear gyermekfejpánt, Koala Clip és a HugFit.

 

N7-Aqua-Plus

Lubickoljon az Aqua+ tokkal!

A Nucleus 7 beszédprocesszor cseppálló, Aqua+ tokban viselve pedig teljesen vízálló. Így gyermeke nyugodtan élvezheti kedvenc vízi tevékenységeit.

Nucleus 7 eszköz - fehér