Skip to main content

Procesorul de sunet Nucleus® 7 combină performanţa auditivă dovedită cu confortul şi posibilităţile diverse de purtare, chiar şi pentru cele mai mici urechi.

În plus, datorită aplicaţiei Nucleus Smart, este mai simplu ca oricând să monitorizaţi şi să gestionaţi auzul copilului dumneavoastră folosind smartphone-ul.

Nucleus 7 - Părinţi - Made for iPhone

Monitorizarea şi controlul la îndemâna dumneavoastră

Prin aplicaţia Nucleus Smart, puteţi monitoriza cu uşurinţă aspectele importante ale utilizării procesorului de sunet al copilului dumneavoastră.

De asemenea, puteţi verifica starea dispozitivului, inclusiv durata de viaţă a bateriei, astfel încât să puteţi avea încredere că echipamentul funcţionează corespunzător.

Cu ajutorul funcţiei de urmărire a auzului Hearing Tracker puteţi urmări timpul în vorbire şi numărul de antene externe, în timp ce funcţia Find My Processor vă poate ajuta să localizaţi un procesor pierdut, ajutând la reducerea timpului petrecut de copilul dvs. fără sunet.

Aflaţi mai multe despre aplicaţia Smart

 

Nucleus 7 - Cel mai mic şi mai uşor procesor de sunet retroauricular

procesorul de sunet Nucleus 7 este cel mai mic şi mai uşor2 procesor de sunet retroauricular, făcându-l confortabil chiar şi pentru cele mai mici urechi.

Nucleus 7 - Părinţi - Optimizare dovedită a performanţei auzului

Optimizare dovedită a performanţei auzului copilului

Auzul în medii zgomotase reprezintă o situaţie care pune la încercare orice copil. Procesorul de sunet Nucleus 7 dispune de cel mai avansat sistem de management al sunetului din lume - SmartSound® iQ cu tehnologia SCAN.2

În parc, la şcoală sau într-un loc de joacă zgomotos: puteţi avea încredere în clasificatorul de scenă SCAN care este realizat pentru a face în mod automat sute de configurări în fiecare zi, pentru a optimiza continuu performanţa auditivă a copilului.2

Nucleus 7 - Părinţi - O varietate de opţiuni de purtare pentru a se potrivi personalităţii şi stilului de viaţă al copilului

O varietate de opţiuni de purtare pentru a se potrivi personalităţii şi stilului de viaţă al copilului

Indiferent dacă un copil înoată, merge cu bicicleta sau se joacă în parc cu prietenii, acesta are acces la produse şi accesorii durabile şi prietenoase, care ţin pasul cu aventurile lor în timp ce se joacă şi cresc. Unele dintre accesoriile adecvate pentru fixare, care sunt compatibile cu procesorul de sunet Nucleus 7, includ Cochlear Paediatric Headband, Koala Clip şi HugFit.

 

N7-Aqua-Plus

Intră fără teamă în apă cu Aqua+

Procesorul de sunet Nucleus 7 este rezistent la stropire, iar când este purtat cu Aqua+ este complet impermeabil, astfel încât copilul dumneavoastră să se poată bucura cu încredere de activităţile acvatice preferate.

Dispozitivul Nucleus 7 - alb