Skip to main content

Procesorul de sunet Nucleus® 7 este primul procesor de sunet din lume prin care puteţi face streaming direct şi pe care îl puteţi controla direct de pe smartphone.

Cea mai mică şi mai uşoară soluţie de auz retroauriculară1 care combină confortul şi posibilităţile diverse de purtare cu performanţe auditive dovedite.2

N7 N7

Căutaţi o actualizare?

Indiferent dacă preferaţi un procesor de sunet retroauricular sau unul purtat în afara urechii, Cochlear oferă o gamă de procesoare de sunet care se potrivesc stilului de viaţă şi preferinţelor dumneavoastră de purtare.

Nucleus 7 - Actualizare - Made for iPhone

Transmiterea directă a apelurilor şi a conţinutului audio şi video de divertisment

Conectaţi-vă cu persoanele pe care le iubiţi şi la lucrurile care vă place să le faceţi în timp ce transmiteţi apeluri telefonice, videoclipuri, muzică şi conţinut audio-video direct către procesorul de sunet Nucleus 7, de pe un dispozitiv compatibil Apple sau Android.*

Dacă nu aveţi un smartphone sau o tabletă compatibilă, puteţi să vă bucuraţi fără probleme de apeluri şi muzică prin intermediul Cochlear™ Wireless Phone Clip (clema pentru telefon).

N7
Verificaţi starea procesorului de sunet
N7
Găsiţi-vă procesorul


Controlaţi auzul folosind aplicaţia Nucleus Smart3

Realizată pentru procesorul de sunet Nucleus 7 şi dispozitivele compatibile Apple sau Android™, aplicaţia Nucleus Smart vă permite să vă reglaţi setările într-o serie de medii diferite, pentru a vă ajuta să obţineţi întotdeauna cele mai bune rezultate ale auzului.

Puteţi, de asemenea, să monitorizaţi starea echipamentului şi a duratei de viaţă a bateriei, iar pentru o siguranţă sporită, puteţi localiza un procesor de sunet lipsă - fără a avea o telecomandă suplimentară.

Aflaţi mai multe despre aplicaţia Smart

 

25% smaller
cel mai mic
24% lighter
cel mai uşor
50% more battery life
durată de viaţă mai mare a bateriei

Procesorul de sunet Nucleus 7 este cel mai mic şi mai uşor1 procesor de sunet retroauricular, cu o durată de viaţă a bateriei de până la 50% în comparaţie cu predecesorul său5.

Cu 25% mai mic şi cu 24% mai uşor decât predecesorul său, procesorul de sunet Nucleus 7 combină o experienţă dovedită a auzului cu confortul, chiar şi pentru cele mai mici urechi.

Şi datorită noii tehnologii a cipului, puteţi beneficia de o durată de viaţă a bateriei de până la 50% mai mare şi să vă bucuraţi de o zi mai activă.

Nucleus 7 - Actualizare - Optimizare dovedită a performanţei auzului

Optimizare dovedită a performanţei auzului

Procesorul de sunet Nucleus 7 dispune de SmartSound® iQ cu SCAN, face automat sute de decizii, cu scopul de a optimiza performanţa auditivă în fiecare zi2, astfel încât să nu fiţi nevoiţi să efectuaţi singur reglajele necesare.

În medii de ascultare deosebit de dificile, puteţi activa funcţia ForwardFocus pentru a reduce şi mai mult zgomotul din spatele dvs., permiţându-vă să vă bucuraţi mai uşor de conversaţi, chiar şi în codiţii de zgomot. 6

Aflaţi mai multe despre SmartSound iQ cu SCAN

N7 - Actualizare - O experienţă auditivă bimodală mai bogată

O experienţă auditivă bimodală mai bogată

Sunt mai multe posibilităţi prin care puteţi beneficia de auzul bimodal, atunci când utilizaţi un aparat auditiv pe o ureche şi un implant cohlear pe cealaltă. Cel mai avansat mod este prin utilizarea Smart Bimodal de la Cochlear şi ReSound.5

Cu un procesor de sunet Cochlear™ Nucleus 7® şi un aparat auditiv compatibil de la ReSound, puteţi controla setările şi puteţi transmite sunetul către ambele urechi de pe un dispozitiv compatibil Apple sau Android**

Dispozitivul Nucleus 7 - alb